Onze passie voor het vinden van mensen is het succes van uw bedrijf!

We begrijpen dat elk bedrijf anders is en dat niet elk bedrijf hetzelfde is als het op personeelszaken aankomt. Wij streven ernaar de juiste persoon voor de job te vinden en onze cliënten te helpen hun bedrijf te laten groeien op een manier die zowel efficiënt als kosteneffectief is.

Bij Rockx Professionals geloven we in de kracht van kennismaking. We nemen de tijd om onze professionals en hun bedrijven te leren kennen, zodat we hen kunnen koppelen aan de perfecte kandidaten.

Diensten

De Accountmanagers bij Rockx Professionals zijn gespecialiseerd in het identificeren, selecteren en aannemen van de beste kandidaten voor elke functie. Als team werken ze nauw samen met onze cliënten om een diepgaand begrip van hun bedrijfscultuur, werkomgeving en functie-eisen te krijgen. Wij bieden werving en selectie, detachering, en een aanpak op maat.

Recruitment Services
Certificeringen

Certificeringen

Rockx Professionals verzorgt uw vraag naar gekwalificeerde professionals! Onze certificeringen borgen het bijhouden van werkprocessen in wet en regelgeving zodat we u nu, maar ook in de toekomst, snel, passend en vakkundig kunnen adviseren.

Neem contact op:

  Kom in contact met onze accountmanagers!

  Als u op zoek bent naar een bedrijf met de ervaring en middelen om u te helpen het beste talent te vinden, zoek dan niet verder dan Rockx Professionals.

  • Heldere en vlotte communicatie
  • Hulp met recruitment plan
  • Een vaste contactpersoon
  • Offerte op maat

  We zijn al vele jaren actief en weten de beste kandidaten voor uw organisatie te identificeren en aan te trekken.

  Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen de perfecte match voor uw organisatie te vinden.