Diensten van
Rockx Professionals

Sneller de mensen die u nodig hebt binnen uw bedrijf

Kies voor Rockx Professionals

Rockx Professionals is het verlengstuk van uw eigen HR-afdeling. Als HR-partner ondersteunen wij u met vraagstukken om u en uw bedrijf te ontzorgen. De basis van ons partnerschap is dat we op elkaar kunnen bouwen, onze slogan is niet voor niets “Rotsvast, vertrouwen!”. Doordat wij lokaal te werk gaan, hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij u voorzien van advies op maat.

In onze beleving zijn enthousiaste en tevreden medewerkers het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf en dus ook voor ons! Wij gaan voor u op zoek naar beste kandidaat, niet alleen op papier, maar vooral in de praktijk. Hierbij kijken wij verder dan het cv en tonen wij oprechte interesse in de persoon. Zo realiseert Rockx Professionals de juiste match tussen ambitie en bedrijfscultuur.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. We hebben ondertussen een kantoor in Nieuwegein, Breda en Hendrik-Ido-Ambacht. Rockx Professionals is dus nooit ver weg!
Wij bespreken graag persoonlijk met u de mogelijkheden. Zo maakt u ook gelijk kennis met ons kantoor en de collega’s.

Welke diensten bieden wij aan?

Detachering

Middels detachering bieden wij u de mogelijkheid om één van onze professionals tijdelijk in te zetten met als doel hem of haar uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden. Dit kan variëren van een paar weken tot meerdere jaren. Hierbij zorgen wij ervoor dat de professional die u inzet voldoet aan alle kwaliteitseisen en persoonlijke eigenschappen die u voor ogen hebt.

Aanpak op Maat

Mocht u behoefte hebben aan een maatwerkoplossing omdat uw vacature bijna “onmogelijk” is om in te vullen dan staan wij ook voor u klaar. Ga in gesprek met een van onze accountmanagers, win advies in en ontdek de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en helpen u met het vinden van de perfecte oplossing. Neem daarom gerust contact met ons op!

HR-advies

 Wij bieden niet alleen hoogwaardige detacheringsoplossingen, maar ook uitgebreide HR-diensten op maat, inclusief advies over arbeidsvoorwaarden, functieprofielen en juridische kwesties. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. We kunnen zelfs in-house bij u op kantoor komen.

Neem contact op:

  Kom in contact met onze accountmanagers!

  Als u op zoek bent naar een bedrijf met de ervaring en middelen om u te helpen het beste talent te vinden, zoek dan niet verder dan onze Rockx Professionals.

  • Heldere en vlotte communicatie
  • Hulp met recruitment plan
  • Een vaste contactpersoon
  • Offerte op maat

  We zijn al vele jaren actief en weten de beste kandidaten voor uw organisatie te identificeren en aan te trekken.

  Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen de perfecte match voor uw organisatie te vinden.