Wij zijn Rockx Professionals

Hoe zijn wij begonnen?

Rockx Professionals is in 2017 opgericht onder de naam Rockx Uitzendbureau, met de ambitie om de werkzoekenden die praktische beroepen uitvoeren, een mooie nieuwe baan te bieden. Toentertijd was de naam Rockx Uitzendbureau dan ook erg toepasselijk, inmiddels is de dienstverlening veel breder geworden.

Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid zorgt voor focus op langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten, zodat naast tijdelijke dienstbetrekkingen, “het klassieke uitzenden”, ook veelal gebruik gemaakt wordt van detacherings-aanbestedingscontracten. De basis van Rockx Professionals is gelegd in Hendrik-Ido-Ambacht en inmiddels hebben we verschillende kantoren een eigen plek in de regio verworven.

In de loop van de jaren heeft Rockx Professionals haar scoop op de arbeidsmarkt gehouden, oftewel; goede vakmensen welke opdrachtgevers helpen met de uitvoering van veelal praktische beroepen. Dit doen we door te werken met een team van ambitieuze accountmanagers, waar we samen mee aan de weg timmeren! We nemen regelmatig nieuwe mensen aan, dus ben je benieuwd geworden naar onze interne vacatures? Lees dan snel verder!

Wat we doen

Verdeeld over onze vestigingen in Nederland werken onze collega’s om elke keer weer de juiste verbinding te leggen tussen ambitieuze medewerkers en onze opdrachtgevers. Met veel kennis van de arbeidsmarkt onderscheiden wij ons van andere bureaus. Wij hanteren bij Rockx Professionals een persoonlijke benadering en zoeken echt een match tussen medewerker en opdrachtgever. Rockx Professionals staat niet voor niks voor Rotsvast en Vertrouwen!