Certificeringen en Keurmerken

Rockx Professionals verzorgt uw vraag naar gekwalificeerde professionals! Onze certificeringen borgen het bijhouden van werkprocessen in wet- en regelgeving zodat we u nu, maar ook in de toekomst passend en vakkundig kunnen adviseren. Bekijk hieronder onze certificeringen.

ABU Keurmerk

ABU
Algemene Bond Uitzendondernemingen

Rockx Professionals is actief lid van de ABU en neemt ook deel aan de ledenvergaderingen, met 550 leden DE grootste vakbond binnen de uitzend- en payrollbranche. Via het lidmaatschap is Rockx Professionals op de hoogte van veranderingen in wetten en regels.

SNA Keurmerk

Rockx Professionals draagt met trots het SNA-keurmerk te weten de NEN 4400-1 norm. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving kunnen inleners aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Rockx Professionals heeft de beschikking over een G-Rekening zodat u als partij geborgd wordt tegen deze vorm van aansprakelijkheid. U kiest dus met Rockx Professionals voor een betrouwbare partner.

Erkend Leerbedrijf

Rockx Professionals is ook erkend leerbedrijf. Studenten opleiden en kennis laten maken met de arbeidsmarkt is niet alleen een maatschappelijke roeping maar ook leuke manier om leergierige en gemotiveerde studenten aan een potentiële nieuwe baan te helpen. Het geeft ons een positieve mix tussen jong en oud waarbij er met een frisse blik naar het werk gekeken wordt.

NEN Keuring

De NEN 3140 keuring is een periodiek onderhoudsonderzoek waarmee wij zorgen dat de elektrische installaties in goede staat blijven. Wij voorkomen hierdoor eventuele incidenten. De keuring geeft inzicht in de risico’s die er bestaan ​​zodat wij tijdig kunnen ingrijpen.

Neem contact op:

  Kom in contact met onze accountmanagers!

  Als u op zoek bent naar een bedrijf met de ervaring en middelen om u te helpen het beste talent te vinden, zoek dan niet verder dan onze Rockx Professionals.

  • Heldere en vlotte communicatie
  • Hulp met recruitment plan
  • Een vaste contactpersoon
  • Offerte op maat

  We zijn al vele jaren actief en weten de beste kandidaten voor uw organisatie te identificeren en aan te trekken.

  Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen de perfecte match voor uw organisatie te vinden.