Dienstverband:
40 uur

Solliciteren

Introductie

Rockx Professionals is op zoek naar een ondernemer in loondienst! Wat bedoelen wij daar precies mee? Een meewerkend vestigingsmanager die zijn/haar vestiging in Nieuwegein gaat opzetten. Het kantoor zit net onder Utrecht, in het midden van het land dus. Hierdoor kun je de klanten in heel Midden-Nederland bedienen. Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling (vereiste) en heb je altijd al een eigen team willen opzetten? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou! Mocht je geen ervaring hebben in de arbeidsbemiddeling maar wil je dit wel op doen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Accountmanager vacature. 

Organisatie

Rockx Professionals is een arbeidsbemiddelaar gericht op personeel in de branches: Office, Finance en Logistiek. Onze corebusiness is het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor potentiële en huidige opdrachtgevers. 

Je werkt samen met de collega’s op de vestigingen in Hendrik Ido Ambacht en Breda. Je komt terecht op een werkplek met veel jonge mensen waar we wel in zijn voor een beetje competitie. Denk hierbij aan de Rockx On Top periode, een periode waarin we extra bonussen kunnen verdienen.

Functie

Zoals gezegd is de vestiging nieuw. Dit betekent dat er een team van Accountmanagers moet worden opgezet, waar jij een belangrijke rol in speelt. Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van jouw eigen team. Daarnaast houd je je zelf ook bezig met acquisitie en het onderhouden van klantrelaties.

De strategie van jouw kantoor bepaal je door de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van jouw team van A tot Z in Nieuwegein.

Voor de eerste periode zal je werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht hier leer je de basiskenmerken van Rockx Professionals. In deze fase zal je de fundering leggen om succesvol kantoor op te starten in Nieuwegein.

Functie-eisen

We zoeken iemand die zich voor 200% wil inzetten om van dit nieuwe kantoor een succes te maken. Je bent betrouwbaar en pro actief. Je komt zelf met ideeën en je hebt een actieve houding. Buiten dat is ervaring in de arbeidsbemiddeling belangrijk. 

Aanbod

Ben je nou nog niet overtuigd? Hieronder een opsomming van wat wij jou kunnen bieden:

  • Een salaris tussen de €2800 en €3500 wat aangevuld wordt door bonussen
  • Een telefoon voor zakelijk gebruik
  • Het rijden van een auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken
  • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
  • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie

Dus heb je interesse, waar wacht je dan nog op? Laat dan nu contactgegevens achter of neem contact op met:

Lisa Verschure, 0613116135 (Corporate Recruiter)

Edwin Krijgh-Steevens, 0615150998 (Commercieel Manager Rockx Professionals)

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens


CAPTCHA code