Dienstverband:
40 uur

Solliciteren

Ben jij ambitieus en enthousiast en op zoek naar een uitdagende vervolgstap in je carrière? Bekijk dan deze vacature en solliciteer!

Over deze werkgever

Dit accountantskantoor heeft vestigingen in Schiedam en Kwintsheul, en bedient klanten in diverse sectoren, branches en beroepsgroepen. ZZP-ers, MKB-ers, non-profit instellingen en particulieren. Klanten kunnen bij hun terecht voor accountancy, administratieve dienstverlening en fiscaal advies. Van het doen van de belastingaangifte tot het opzetten van een financiële planning, van het controleren van de boekhouding en samenstellen van de jaarrekening tot het volledig verzorgen van de boekhouding en salarisverwerking. Bij deze organisatie kom jij te werken binnen een open bedrijfscultuur met korte lijnen. Je krijgt te maken met interessante MKB klanten en hebt veel klant contact. Er heerst een informele sfeer en er is voldoende de ruimte om jezelf te zijn.

Wat ga je doen?

Het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erf- en schenkbelasting. En het controleren van aangiften die zijn voorbereid door je collega’s. Het bijhouden van de BECON-regeling. Het signaleren en uitwerken van advieskansen. Een fiscaal klankbord voor je collega’s zijn. Allemaal stappen die leiden naar het worden van een volwaardig belastingadviseur. Bij dit kantoor staat jouw ontwikkeling voorop. Wij besteden veel aandacht aan goede begeleiding en bieden je graag de ruimte om jezelf en jouw carrière verder te ontwikkelen.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde RB-opleiding of bent (bijna) afgestudeerd als fiscaal econoom / jurist;
  • Je bent praktisch ingesteld, klantgericht en vakinhoudelijk ijzersterk;
  • Je bent een echte teamspeler, proactief en gedreven;
  • Je bent nauwkeurig, resultaat gericht en beschikt over een groot analytisch vermogen.

Wat bieden wij?

Bij dit kantoor kun jij jezelf zijn. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak bieden we jou alle mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw niveau en ambitie. Daarnaast biedt dit kantoor het volgende:

  • Interessante MKB klanten en veel klantcontact ;
  • Aandacht voor persoonlijke groei en kennisontwikkeling;
  • Werken in een open bedrijfscultuur met korte lijnen;
  • Een informele sfeer en de ruimte om jezelf te zijn.

Meer informatie

Interesse in deze vacature van Fiscalist in Schiedam ? Rockx Professionals helpt jouw graag bij het zoeken van passend werk.

Solliciteren bij

Edwin Krijgh +31 (0)78 – 2000 320

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens


CAPTCHA code