Dienstverband:
40 uur

Solliciteren

Rockx Professionals is op zoek naar nieuwe collega’s om ons kantoor in Nieuwegein te komen versterken. Rockx Professionals is 5 jaar geleden opgericht als uitzendbureau, om klanten in de branches zoals de transport en logistiek te kunnen voorzien van personeel.

Echter hebben wij in 2022 een vertaalslag gemaakt naar een allround detacheerder. Waarin we de sectoren Office, Finance en Logistiek zijn gaan bemiddelen. Hier willen wij een groot succes van maken en daar hebben we jou voor nodig! De vestiging in Nieuwegein is nieuw, een hele mooie kans om samen met het team iets op te bouwen.

Over deze werkgever

Wij zijn een detacheerder die zich richt op de branches Office, Logistiek en Finance. Wanneer je bij ons aan de slag gaat ben je zelf in de lead op welke branche jij je wilt gaan richten. Daarnaast bepaal je zelf ook met wat voor soort organisaties en kandidaten jij samen wilt gaan werken, fijn toch? 

Je werkt uiteraard samen met je collega’s van vestiging Nieuwegein maar je hebt ook nauw contact met de collega’s van andere vestigingen. De werksfeer is te omschrijven als work hard play hard, we werken keihard met z’n allen maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor plezier.  

Zo vindt er elke vrijdag een borrel plaats en gaan we regelmatig met elkaar op stap. Zo krijgen we elke maand een activiteitenbudget om leuke uitjes te ondernemen met je collega’s. 

Wat ga je doen?

Je gaat je bezighouden met het werven van kandidaten welke jij verbindt aan de klanten in jouw portfolio. Dit portfolio bouw je op en onderhoud je door acquisitie van nieuwe bedrijven en relatiebeheer van je huidige klanten. Je hebt intensief contact met je kandidaten en je gaat vaak op bezoek bij je klanten om te kijken waar jij ze nog in kunt ondersteunen.

Zoals aangegeven gaan wij nieuwe branches aanvliegen. Hier liggen dus nog enorm veel mogelijkheden voor het opzetten- en onderhouden van nieuwe klantrelaties. Jij speelt hier een grote rol in.  

Wat Rockx Professionals bijzonder maakt is dat het voor ons van geen belang is hoe je dit doet, wel binnen bepaalde kaders uiteraard. Wij realiseren ons dat iedereen een andere werkwijze heeft wat voor hem/haar goed werkt. Bij ons krijg je daarin de vrijheid om te ontdekken wat voor jou goed werkt, uiteraard ondersteunen wij je daarin.

Wat neem jij mee?

Nu kunnen we natuurlijk zeggen dat we een ondernemende, sociale en communicatief vaardige teamplayer zoeken. Maar dat doen wij niet! Als jij nog steeds aan het lezen bent, dan hebben wij genoeg interesse bij jou gewekt om te bellen over de functie. Wel vragen we HBO werk- en denkniveau omdat je bij je processen vaak meerdere ballen in de lucht moet houden. Hier moet je natuurlijk slim mee om kunnen gaan.

Wat bieden wij?

Ben je nou nog niet overtuigd? Hieronder een opsomming van wat wij jou kunnen bieden:  

  • Een salaris tussen de €2200 en €2600 welke wordt aangevuld door een bonusstructuur  
  • Een auto van de zaak, welke je ook privé mag rijden  
  • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier  
  • Ontwikkelingsbudget afgestemd op jouw persoonlijke ambitie  
  • Een organisatie die met jou meegroeit  

Dus heb je interesse, waar wacht je dan nog op? Laat dan nu contactgegevens achter of neem contact op met:  

Lisa Verschure, 0613116135 (Corporate Recruiter)  

Edwin Krijgh-Steevens, 0615150998 (Commercieel Manager Rockx Professionals)

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens


CAPTCHA code