Office, Finance en Logistieke Professionals

Neem de volgende stap in jouw carrière met
Rockx Professionals

Specialist in het matchen van talent en organisatie

Wij gaan op zoek naar de ideale match tussen werkgever en werkzoekende

Bekijk onze laatste vacatures in:

Vind de baan die bij je past!

Bij Rockx Professionals geloven we dat elke werkzoekende een mooie baan verdient. Daarom bieden we met trots een breed scala aan banen aan in verschillende sectoren; van Office en Finance tot Techniek en Logistiek.

Het maakt niet uit of je net gestart bent met je carrière of dat al vele jaren ervaring hebt. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de baan die je echt gelukkig maakt.

In ons team van ervaren accountmanagers werken we dagelijks aan het realiseren van de ambities van zowel bedrijven als kandidaten. We leren je graag beter kennen, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van dé baan die écht bij je past.

Nieuwste vacatures in:

Op zoek naar talent voor uw bedrijf? Wij kunnen u helpen!

U bent op zoek bent naar het beste talent voor uw bedrijf, Rockx Professionals biedt u de helpende hand. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van uw openstaande vacature aan een topkandidaat. Of u nu iemand zoekt met een specifieke vaardigheid of iemand nodig hebt die uw groeiwensen kan faciliteren, wij kunnen u helpen de passende kandidaat te vinden.

Met ons uitgebreide netwerk van contacten kunnen we kandidaten vinden uit de meest uiteenlopende bedrijfstakken en met de meest uiteenlopende achtergronden. Wij kijken verder dan het cv en laten u kennis maken met zowel de hard- als de softskills van de persoon achter het cv.

Wat uw wervingsbehoeften ook zijn, Rockx Professionals is er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen de perfecte kandidaat voor uw openstaande vacature te vinden.

Accountmanager of Salesmanager worden?

Altijd al willen weten hoe het is om in de arbeidsbemiddeling te werken? Ben jij gedreven, commercieel, ambitieus en gemotiveerd om de volgende stap in jouw carrière tot een succes te maken? Dan is Rockx Professionals dé plek voor jou. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te komen versterken en we bieden een uitgebreid trainingsprogramma om je op weg te helpen.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het werven en plaatsen van toptalent bij onze opdrachtgevers. Je werkt in een team van gedreven professionals die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de beste kandidaat vinden voor elke vacature.

Je moet zelfstandig kunnen werken en je comfortabel voelen in een dynamische omgeving. Zie jij jezelf helemaal werken in deze rol? Aarzel dan niet en neem direct contact op!

Over ons

Rockx Professionals is een toonaangevend arbeidsbemiddelingsbureau met vestigingen verspreid door heel Nederland. We hebben reeds honderden mensen geholpen bij het vinden van hun droombaan. We zijn trots op onze persoonlijke benadering en ons vermogen om onze kandidaten echt te leren kennen. Hierdoor kunnen we match maken die de volgende stap op de carrièreladder van de kandidaat representeert. Waar anderen stoppen, gaan wij verder.

Accountmanager in de detachering : branches, werkroutines en salaris.

Een functie als accountmanager in de detachering is een dynamische en uitdagende rol die veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt. In deze blog zullen we bespreken wat een accountmanager in de detachering doet, welke vaardigheden er nodig…

Detachering: Hoe weet je of het bij jou past?

Wat is detachering? Detachering is een tijdelijke vorm van werk. Een werknemer wordt uitgeleend aan een andere organisatie om daar een specifieke taak of functie uit te voeren. Dit kan parttime of fulltime zijn en variëren van enkele maanden…

Een financieel analist, wat houdt het in?

Een financieel analist is een professional die zich bezighoudt met het analyseren van financiële gegevens om bedrijfsbeslissingen te ondersteunen. Het is een veelzijdige baan waar veel verschillende vaardigheden voor nodig zijn. In deze blog…